Kort verblijf

Kort verblijf

Je komt af en toe een paar dagen bij ons logeren. Je leeft met ons mee en wij zijn blij dat je er bent.

Wat houdt logeren bij de Zeeg in?

Je woont nog bij je familie maar komt af en toe bij ons logeren. Af en toe, een weekendje per maand of misschien zelfs wat vaker. Je neemt je eigen muziek en lievelingsfoto's mee. Zo voel je je al snel thuis in de logeerkamer.

De andere bewoners vinden het ook fijn dat je er bent. Je eet met ze, kletst met ze en leert ze beter kennen. En als er een feestje is, vier je dat natuurlijk mee!

Is er nu plaats om te logeren bij de Zeeg?

Ja, op dit moment zijn er twee logeerplaatsen beschikbaar.

Waarom is het fijn bij ons?

Je vindt het leuk om thuis te wonen. Maar soms heb je zin om andere dingen te doen, dan ze thuis doen. Of soms heb je zin om over andere onderwerpen te praten. Of misschien kan iemand thuis tijdelijk niet voor je zorgen.

Bij ons is er altijd wel iemand die dezelfde dingen leuk vindt als jij, of dat Nederlandstalige muziek is, knutselen of tuinieren of gewoon even lekker niets doen. Bij ons ben je op je plek en mag je helemaal jezelf zijn.

Hoe zien je logeerdagen eruit?

Als je bij ons logeert, maak je onderdeel uit van onze groep. Je doet mee met de gewone dingen en de dingen in je vrije tijd. Of misschien geniet je vooral van alles wat er om je heen gebeurt. Aan tafel, omringd door je nieuwe vrienden. Je luistert, helpt met de afwas of zet een kop koffie voor een ander. Je bent erbij en daar gaat het om. Na een paar dagen ga je weer naar huis. Van de ene familie naar de andere.

Zorgen dat jij je thuis voelt, dat is wat wij belangrijk vinden.

Meer weten over een kort verblijf?

Word je nieuwsgierig naar wat we je kunnen bieden, neem dan contact op met Linda Korf de Gidts, manager zorg, tel. 06 82529520. Je kunt ook een berichtje sturen naar info@dezeeg.nl dan nemen wij contact met jou op.