Ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding

Je woont zelfstandig in jouw eigen (huur- of koop)woning in de wijk Elderveld. Je hebt een (licht) verstandelijke beperking. Je hebt soms hulp nodig in jouw leven, bijvoorbeeld bij het uitvoeren van werkzaamheden, jouw huishouden, bij je dag-structuur of het verwerken van emoties of bij het innemen van medicatie. Daarom heb jij een Volledig Pakket Thuis (VPT).

De Zeeg kan jou begeleiden in het dagelijks leven. Er wordt samen met jou een maatwerk plan gemaakt zodat jij optimaal kunt functioneren.

Waarom past de Zeeg bij jou?

Je woont graag zelfstandig in jouw eigen omgeving maar vindt het fijn dat hulp aanwezig is. Je wilt graag dat begeleiding bij jou past, en niet standaard is. Je wilt er zijn en gezien worden. Bij de Zeeg wordt altijd samen met jou gekeken wat de beste ondersteuning is voor jou.

Is er een plekje vrij bij de Zeeg?

Ja!

Binnen de Zeeg hebben nog ruimte voor een nieuwe cliënten voor ambulante begeleiding. Ben jij 18 jaar of ouder, heb je een verstandelijke beperking en een VPT indicatie, en woon je in de wijk Elderveld? Dan kun je je aanmelden bij de Zeeg voor zorg en begeleiding. Meer weten? Neem dan contact op met Linda Korf de Gidts, manager zorg, tel. 06 82529520. Je kunt ook een berichtje sturen naar info@dezeeg.nl dan nemen wij contact met jou op.